Mosuli mund t’i fusë në luftë Turqinë dhe Irakun

Mosuli mund t’i fusë në luftë Turqinë dhe Irakun

Tanket dhe artileria turke, kanë hyrë në qytet dhe Kryeministri i Irakut Haider al-Abadi ka thënë se Iraku nuk do luftë me Turqinë, mirëpo është i gatshëm të luftojë nëse kjo është e nevojshme.

Konfrontimet po bëhen edhe më të ashpra pasi ushtria irakiane ka hyrë në zonën e militantëve Shiitë në lindje të Mosulit, shkruan The Independent

 

Shpërndaje në: