Motoçiklisti i shpëton për pak vdekjes

Motoçiklisti i shpëton për pak vdekjes

Një motoçiklist po ecte me shpejtësi të madhe në rrugë kur një veturë i del përpara.

Motoçiklisti pasi ka bërë një rrugë të gjatë, kthehet dhe “qëron disa hesape me të”.

Shpërndaje në: