MPB: Nga nesër qytetarët mund të pajisen me leje të përkohshme për targa në të gjitha QRA’të

Periskopi.com Lajme

Ministria e Punëve të Brendshme, ka bërë të ditur se nga nesër qytetarët mund të pajisën me leje të përkohshme për targa në të gjitha Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve.

“Nga nesër qytetarët mund të pajisen me leje të përkohshme për targa në të gjitha Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Nga nesër qytetarët mund të pajisen me leje të përkohshme për targa në të gjitha Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve. Ministria e Punëve të Brendshme me qellim të vazhdimit të informimit të opinionit publik dhe njëherit mundësimit të lëvizjes së lirë të qytetarëve, pas skadimit të marrëveshjes së 14 shtatorit të vitit 2016, njofton qytetarët se përveç mundësisë së pajisjes së tyre me targa të përkohshme të Republikës së Kosovës në të gjitha pikat kufitare, nga nesër në mesdite mund të pajisjen edhe në të gjitha qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në Republikën e Kosovës.
Më shumë: SHQ: https://bit.ly/3AEMCaV
Më shumë: SRB: https://bit.ly/3u3ehQg
Më shumë: ANG: https://bit.ly/3nPscIp:

Shpërndaje në: