Musliu Shoshi: Gërvalla në gjumë, siç duket edhe Albini e ka përjashtu nga kabineti

Musliu Shoshi: Gërvalla në gjumë, siç duket edhe Albini e ka përjashtu nga kabineti

Deputetja e PDK-së, Ariana Musliu Shoshi ka vazhduar kritikat për Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Ajo thotë se MPJD është kapur dhe po ngulfatet nga 4-5 persona ish zyrtarë të Ministrisë së Diasporës, të cilët veç me politikë të jashtme nuk kanë asnjë lidhje.

“Donika Gërvalla është në gjumë e siç duket edhe Albini e ka përjashtu nga kabineti!”, thotë ajo.

Postimi i plotë:

Shpërndaje në: