Mustafa flet ndryshe për gratë në Facebook, e ndryshe para kamerave

Mustafa flet ndryshe për gratë në Facebook, e ndryshe para kamerave

Kryeministri Isa Mustafa, i njohur për deklarata e tij fyese sidomos në Facebook, për ditën e 8 marsit, ka zgjedhur fjalët për gratë.

Ai në këtë ditë është shfaqur ndryshe nga një kryeministër që jemi mësuar ta shohim deri tani.

Kur i lexoni deklaratat e tij në Facebook dhe i dëgjoni deklaratat e tij para kamerave, pashmangshëm vjen pyetja se a është personi i njëjtë ai që shkruan në Facebook dhe ai që flet para kamerave.

Shpërndaje në: