Mustafa: Me opozitën vetëm me dialog, jo zgjedhje të reja

Mustafa: Me opozitën vetëm me dialog, jo zgjedhje të reja

Edhe njëherë e ka theksuar se për të dalë nga kjo krizë politike nuk do të ketë zgjedhje të reja. Kryeministri Isa Mustafa, thotë se me opozitën do të gjejnë zgjidhje përmes dialogut.Këto deklarata kryeministri i ka bërë gjatë një vizite në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, ku pos tjerash tha se shumë shpejtë do të bëhen publik edhe emrat e ministrave që do të zëvendësohen.

Mustafa deklaroi:

Të hapim mundësinë e dialogut me opozitën, të bisedojmë për çështje që opozitën e preukopojnë sepse interesi është që të punojmë bashkë, që Kuvendi të punojë në mënyrë normale nuk shof asnjë arsye më që të vazhdojë situata kështu dhe që t’kemi pengesë të punës së Kuvendit

Shpërndaje në: