Na ndihmon ZRRE-ja: Publikon kalkulator ku mund t’i llogarisim faturat e shtrenjta

Periskopi.com Lajme

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka publikuar një kalkulator për llogaritjen e faturave të energjisë elektrike, pas propozimit të ndryshim të tarifave.

Në këtë kalkulator gjendjen hapësirat A1 dhe A2 ku qytetarët mund ta vendosin shifrën e kilovatëve të shpenzuar gjatë periudhës së ditës dhe asaj të natës.

Nga propozimi i fundit qytetarët që do të shpenzojnë mbi 600 kilovat do të paguajnë mbi dyshimin e çmimit të energjisë, kurse ata që shpenzojnë nën 600 kilovat do të faturohen me tarifat që kanë qenë të zbatueshme më parë.

Kalkulatori KËTU është aktiv, ju vetëm duhet t’i vendosi të dhënat sipas faturës suaj për të parë se cila do të jetë vlera me tarifat e reja.

.