NASA: Marsi po i afrohet tokës

NASA: Marsi po i afrohet tokës

NASA ka nxjerrë një portret të bukur të planetit pas të cilit njerëzimi është obsesionuar aq shumë.

NASA ka lëshuar një imazh të mahnitshëm të Marsit, të kapur nga teleskopi i hapësirës Hubble për të treguar efektin që sezonet kanë në planetin e kuq.

Fotografia shfaqë planetin si asnjëherë më parë, me re mbi sipërfaqe dhe një pamje më me ngjyra. Imazhet e kapura janë nga teleskopi Hubble, i cili ishte 30 milje larg planetit.

Shpërndaje në: