Ndërron jetë Faik Ramadani, babai i cili humbi tre djem në Masakrën e Reçakut

Ndërron jetë Faik Ramadani, babai i cili humbi tre djem në Masakrën e Reçakut

Ka ndërruar jetë, Faik Ramadani – “njeriu i hekurt” – i cili jetoi 24 vite me plagë në shpirt për humbjen e tre djemve në masakrën e Reçakut.

Lajmin e bëri të ditur, Esat Shala, i cili merret me mbledhjen e provave vizuale të masakrave dhe krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë nga forcat serbe.

“Ishte shumë i forte dhe qdoherë qëndronte burrërisht krahas vuajtjeve dhe përjetimeve ne munges të tre t’bive të tijë që ia fali Kosovës. Nexhatin dëshmorë ,Fatmirin dhe Salihun martirë të 15 janarit 1999”, ka shkruar Shala.

Shpërndaje në: