Ndodh edhe kjo, bëjnë seks në kamion të zjarrfikësve (Foto)

Ndodh edhe kjo, bëjnë seks në kamion të zjarrfikësve (Foto)

Një fotografi iu është dërguar platformës ‘UK swingers’ në të cilën shihet një çift duke bërë seks në kamionin e zjarrëfiksëve.

‘UK swingers’ është një website i krijuar për të gjetur partnere në Britani të Madhe.

Fotografia është publikuar nga një përson i pa indetifikuar, i cili supozohet se është zjarrfikës dhe që e ka publikuar në këtë website.

Në fotografi, mund të shihen paisjet e zjarrëfikësve brenda në kamion, i cili i takon shërbimit të zjarrëfiksëve të Manchester.

Picture emerges of fireman having sex in fire engine on swingers' site

 

Tashmë, kanë filluar hetimet për këtë fotografi, e cila është publikuar në tabloidin The Sun të mërkurën.

Fotografia, tregon qartazi adresën e website të Manchester Fire Service, ka dalur nga një profil virtual që besohet se është i një 27 vjeçari i quajtur Callum, i cili vetën e përshkruan si një ‘gjeni i zjarrëfiksëve’.

 

Ai e pohon se është biseksual dhe se dëshiron të shkojë në parti të ndryshme, të bëj seks në grupe, dhe se ai kërkon çdo lloj partneri që është nga mosha 18 deri 60 .

Gruaja në fotografi pohon se quhet ‘Jodie’, e cila është 58 vjeçare dhe e përshkruan vetën si një ‘ gjeni i grupit të kabinës’ me një ‘personalitet të shkëlqyer’.

Tashmë disa zyrtar të shërbimeve të zjarrëfikësve nga Manchester kanë reaguar dhe i kanë dënuar këto akte dhe se nuk mund të besojnë që ende ka këso raste në vitin 2017.

Shpërndaje në: