Ndodh edhe kjo: Shoferi i dehur ndërron vendin me qenin për të shmangur arrestimin

Ndodh edhe kjo: Shoferi i dehur ndërron vendin me qenin për të shmangur arrestimin

Një burrë që ishte me shpejtësi dhe i dyshuar për drejtimin e mjetit në gjendje të dehur, me sa duket u përpoq të shkëmbente vendin me qenin e tij për të shmangur arrestimin.

Ai u ndalua rreth orës 23:30 të së shtunës, pasi dyshohet se kishte vozitur me një shpejtësi mbi normën e lejuar në Springfield, Kolorado.

“Shoferi u përpoq të ndërronte vendin me qenin e tij që ishte në sediljen e pasagjerit, në kohën kur oficeri iu afrua”, tha Departamenti i Policisë së Springfield.

Burri doli nga ana e pasagjerit të automjetit dhe pretendoi se nuk po drejtonte ai makinën. Ai tregonte shenja të qarta dehjeje dhe u largua nga oficeri kur u pyet se sa alkool kishte konsumuar, sipas departamentit të policisë.

Burri u arrestua brenda 20 metrash nga makina e tij. Ai u dërgua fillimisht në spital dhe pasi u kontrollua nga mjekët, shkoi në burgun e Qarkut Baca. Burri akuzohet për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe/ose drogave, drejtimin e mjetit me aftësi të kufizuara dhe për rezistencën ndaj arrestimit.

Shpërndaje në: