Ndodhë gabimisht në një TV në Amerikë: Porno në vend të motit

Periskopi.com Fun

Kur vjen momenti për të parë se si do të jetë moti ditën tjetër, e vetmja gjë që shpresojmë është që të dalë dielli, por gjatë një transmetimi në një televizion në Uahington, teksa meteorologjia po fliste në sfond pranë hartës u shfaqe një material pornografik.

Pas këtij momenti i cili shokoi teleshikuesit, të cilën i kanë telefonuar pa pushim televizionit dhe policisë për t’i treguar lidhur me incidentin, videoja është bërë virale në rrjet.

Disa orë pas incidentit të turpshëm, televizioni kërko falje për ngjarjen, duke theksuar se një gjë e ngjashme nuk do të ndodhi më