Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni më shpesh!

Periskopi.com Zoya

Elinor Block, një koleksionuese xhaketash tregon për Who What Wear se cilat janë 5 modelet e xhaketave që do veshim e do shohim më shpesh me ardhjen e vitit të ri.

#1 – Xhaketat sportive të viteve ‘90

Nga Dior te Celine dhe Max Mara, firmat po risjellin disa trende të rëndësishme të viteve ’90.

Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

DIOR
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

CELINE
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

BOTTEGA VENETA
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

ZARA

#2 – Xhaketat e shkurtra

Pothuajse çdo koleksion ka një model xhakete të shkurtër për pranverë/verë 2021.

Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

ISABEL MARANT
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

LOUIS VUITTON
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

ALEXANDER WANG
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

MANGO

#3 – Xhaketa lëkurë

Këtë sezon xhaketat e lëkurës janë rikthyer fuqishëm, si për të zëvëndësuar gjithë kohën që janë lënë në harrësë. Një model xhakete lëkure që do e shohim shpesh në vazhdim është ai “bomber”, pak i fryrë.

Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

CELINE
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

CHANEL
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

TOTEME
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

ISABEL MARANT

#4 – Palltot/pardesytë “trench”

Nuk mund të fillojnë të ulen temperaturat dhe të mungojë një model “trench”. Rikthyer në disa versione pak të ndryshuara, jemi të lumtur t’i shohim këto modele përgjatë gjithë vitit 2021.

Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

BURBERRY
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

MARYLING
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

WEDNESDAY’S GIRL
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

BOTTEGA VENETA

#5 – Xhaketat me ngjyra

Ngjyrat e theksuara janë prurja më “cool” e vitit. Sa më e ndritshme, aq më bukur, mjafton t’i kombinoni si duhet!

Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

BLAZE MILANO
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

& OTHER STORIES
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

REBECCA VALLANCE
Në 2021-shin, këto janë 5 modelet e xhaketave që do shihni

Shpërndaje në: