Në Francë nuk pyesin për karantinën, organizojnë turne ilegal, policia shpërndan 400 persona

Periskopi.com Sporti

Pas turneut ilegal të organizuar në Gjermani javën e shkuar, ku morën pjesë rreth 200 të rinj, edhe Franca ka jetuar një të dielë të çmendur të lidhur me futbollin.

Pavarësisht kufizimeve dhe izolimeve, thuajse 400 persona kanë marrë pjesë në një ndeshje mes dy lagjesh rivale në Strasburg, një event i organizuar në rrjetet sociale.

“Një skuadër e Neuhof ka sfiduar ekipin tjetër të Hautpierre në një stadium të lagjes”, deklaroi vlerësuesi i sportit në qytetin Alsatian. “Siç duket kishin çelsat e stadiumit Paco Mateo”. Vetëm ndërhyrja e policisë lokale bëri që ndeshja të ndërpritej dhe shpërndau turmën. Por, asnjë nuk u arrestua.

Shpërndaje në: