Më në fund Tuna shfaqet pa djalin (Foto)

Më në fund Tuna shfaqet pa djalin (Foto)

Altuna Sejdi – Tuna, që nga lindja e djalit të saj Tian të cilin e ka me muzikantin Patris Berisha, nuk është shfaqur e vetme nëpër paraqitjet publike, shkruan “Kosovarja”.

Mirëpo, këtë gjë që jemi mësuar ta shohim ose me Patrisin dhe Tianin ose me vetëm këtë të fundit.

Tuna sonte e ka ndryshuar këtë “rregull”, duke u shfaqur e vetme dhe e grimosur.

 

Si duket këngëtarja Sajdi është duke bërë përgatitje që t’i rikthehet skenës me ndonjë projekt muzikor.

Shpërndaje në: