Në këtë kasolle xhirohet seriali ‘Çka ka shpija’

Në këtë kasolle xhirohet seriali ‘Çka ka shpija’

‘Çka ka shpija’ është nga serialet më të shikuara në Kosovë. A e keni menduar ndonjëherë se ku xhirohet ky serial? Ai xhirohet në një kasolle e cila duket e pa banueshme dhe e braktisur nga jashtë. Por brenda është shumë luksoze.

Shpërndaje në: