Në Mitrovicë vajza rrah nënën e saj, arrestohet

Periskopi.com Lajme

Nëna është ajo që me shumë mundime na rritë e na edukon, duke uruar gjithnjë që fëmijët e saj të bëhen të mbarë e të kenë jetë të dinjitetshme.

Mirëpo kjo jo gjithherë reflekton tek fëmijët, të cilët më pas mund edhe të devijojnë gjatë jetës.

Për me keq ka edhe raste kur fëmijët pa fije turpi, mund të sulmojnë prindërit e tyre, siç është një rast në Mitrovicën e Jugut.

Policia ka raportuar se është arrestuar një vajzë në Mitrovicë pasi që e njëjta ka kanosur dhe sulmuar fizikisht nënën e saj.

Shpërndaje në: