Në Vushtrri, bartja e shamisë nuk është pengesë për punësimin e gruas në Institucionet publike komunale e as për shkollimin e vajzave

Periskopi.com Lajme

Disa ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes së koalicionit në mes të LDK-së dhe PD-së, dy subjektet zgjedhore së bashku me kandidatin Tahiri kanë mbajtur një tubim ku janë diskutuar tema të ndryshme si ajo e bartjes së Shamisë në Shkolla.

Përkitazi me këtë temë Tahiri ka thënë se bartja e shamisë nuk do të jetë pengesë për punësim në institucionet komunale, gjithashtu sipas tij ajo nuk do të jetë as pengesë për vajzat që duan të ndjekin mësimin në komunën tonë.

Kujtojmë se Xhafer Tahiri rikandidon për kryetar të komunës së Vushtrrisë në zgjedhjet e 17 tetorit.

Postimi i plotë i Xhafer Tahirit:

Shpërndaje në: