Në zemrat e pacientëve vendosen pajisje pa afat

Në zemrat e pacientëve vendosen pajisje pa afat

Klinika e Kardiologjisë në QKUK ka vendosur në zemrat e pacientëve elektroda të risterilizuara pasi u kishte skaduar afati. Gjithashtu, edhe pejsmekerët e blerë nga taksapaguesit që janë afër skadencës po planifikohen të risterilizohen, të mos hidhen në mbeturina. Por, prodhuesi i pejsmekerëve “Medtronic” alarmon se ato pajisje janë për vetëm një përdorim dhe nuk mund të risterilizohen

Shpërndaje në: