Nëna e djalit dëshmor: Peng e kam që nuk ia pash fytyrën djalit

Nëna e djalit dëshmor: Peng e kam që nuk ia pash fytyrën djalit

Vizitat në këtë vend i kanë të rralla. Kjo pasi malli që Fazile e Habit Halili kanë për djalin dëshmor është i madh. Prindërit, djalin e tyre dëshmorë e përshkruajnë me emocione të mëdha.

Djali i tyre i ndjerë ishte në studime për mjekësi, për të cilat u kujdes babai që mos t’i mungonte asgjë. Gjatë asaj kohe ishte lufta në Kosovë dhe me këtë rast ai vendosi që t’i bashkohet UÇK-së.

Momente të vështira ishin edhe për babanë, kur për herë të fundit pa djalin e tij.

Megjithatë, momenti më i vështirë ishte kur e kuptuan se ai ishte vrarë.

Shpërndaje në: