Nëna në Gjakovë e njofton policinë se i është zhdukur djali

Nëna në Gjakovë e njofton policinë se i është zhdukur djali

Një grua në Gjakovë ka raportuar se djali i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Policia njofton se rasti është duke u hetuar.

“PERSON I ZHDUKUR | Gjakovë 25.11.2022 – 13:00. Anketuesja femër kosovare, ka informuar se djali i saj kosovar, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.

Shpërndaje në: