Nënkryetari i PDK’së që s’arriti të bëhet deputet viziton Sami Lushtakun (Foto)

Nënkryetari i PDK’së që s’arriti të bëhet deputet viziton Sami Lushtakun (Foto)

Prej se nuk arriti të bëhet deputet, Hajredin Kuçi ka vendosur të mos flas dhe as përgjigjet se pse nuk arriti fitore në zgjedhjet nacionale.

Mirëpo, Kuçi po vazhdon të merret me aktivitete partiake dhe të vizitojë zyrtarët e PDK’së.

Kështu, Zëvendëskryeministri në largim ka vizituar Sami Lushtakun. Në Prekaz ka shkuar bashkë me Xhavit Halitin.

Kuçi ka qenë deputet prej se ka hyrë në PDK. Njëherë pati dështuar të bëhet Kryetar i Pejës, kur më 2007, Thaçi kishte dërguar gjithë figurat qendrore për t’u bërë Kryetar Komune. Atëkohë, edhe Enver Hoxhaj pati dështuar në Suharekë, derisa, Bajram Rexhepi pati fituar në Mitrovicë.

Shpërndaje në: