Nesër e pasnesër transporti me Trafikun Urban në Prishtinë, pa pagesë

Periskopi.com Lajme

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarët se nesër dhe pasnesër, transporti me Trafikun urban do të jetë pa pagesë.

Sipas tyre, përdorimi i transportit publik është për të mirën e Kryeqytetit.

NJOFTIMI I PLOTË:

Të dashur qytetarë,
Ju njoftojmë se nesër dhe pasnesër, me datë 21 dhe 22 maj, transporti me Trafiku Urban, do të jetë pa pagesë.
Për të mirën e Kryeqytetit, ju inkurajojmë që sa më shumë të përdorni transportin publik   dhe
alternativ