Netflix publikon dokumentar për ditët e lavdishme të Pele në futboll

Periskopi.com Sporti

Legjenda braziliane, Pepe ka lëshuar një dokumentarë në Netflix për ditët e tij të çmuara në futboll.

Por, jeta e përditshme nuk është aspak gëzim për Pelen këto ditë, pasi ai tani lufton që të ecë sërish për shkak të dhimbjeve të gjymtyrëve, madje është në një kornizë.

Dokumentari i dal, vë në pah legjendën 80-vjeçare që rrallë del nga shtëpi se nuk mund të ecë pa i ndihmuar.

Kupa e Botës për vitin 1970 vulos statusin e Peles, por dokumentari nxjerrë në pah se edhe ai ka pasur dyshimet e tij.

Ai e kishte lënë futbollin ndërkombëtar pas finales së vitit 1966 pas një lëndim dhe shumë njerëz donin që ai të mos kthehej në finalet në Meksikë.

Duke pasur parasysh përfundimin, me Pelen që fitoi Kupën e Botës ti herë, kjo tani duket e pabesueshme, ngase është dashur deri me tani të kishte një film të përfunduar.

Shpërndaje në: