Neutralizohen 226 luftëtarë të ISIS-it

Neutralizohen 226 luftëtarë të ISIS-it

Sot ushtria turke ka bërë të ditur se së paku 30 civilë janë vrarë dhe një numër i madh i tyre janë plagosur në sulmin e xhihadistëve në qytetin sirian Al Bab, me rastin e tentimit që të ndalojnë shkuarjen e njerëzve.

Sipas ushtrisë turke civilët janë vrarë nga minat dhe bombat e improvizuara derisa dilnin nga qyteti.

Turqia gjatë vikendit ka vendosur më shumë tanke dhe artileri në kufi dhe ka dërguar edhe 500 specialë në Al Bab të gatshëm për betejën përfundimtare për atë qytet.

Shpërndaje në: