Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj fustani?

Periskopi.com Zoya

E dimë që jeni lodhur nga fustane që sado të këndshme për syrin, i shihni gjithandej. Autenticiteti është elementi kryesor i stilit, prandaj bëhuni të zgjuar dhe shkoni drejt gjërave të veçanta.

E kemi fjalën, të zgjuara si  Rosie HW, Hailey Beiber, Kaia Gerber, Bella Hadid, Kylie Jenner, etj që ruajnë një stil të përditshëm minimalist dhe duken sërish WOW!

Për çfarë fustanesh e kemi fjalën? Për stilin që thërret me zë të lartë: “verë, pushime!” Saten, pambuk, rripa, ngjyra dhe mbi të gjitha komoditet. Modelet më poshtë janë të preferuarat e VIP-ave për verën e 2021-it, prandaj frymëzohuni.

1.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

2.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

3.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

4.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

5.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

6.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

7.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

8.

Nga Gigi tek EmRata: Pse vajzat e famshme janë fiksuar pas këtij lloj

Shpërndaje në: