Nga uzurpimi deri te çlirimi i Hotel Victory

Nga uzurpimi deri te çlirimi i Hotel Victory

Objekti në të cilin PDK ka mbajtur thuajse të gjitha aktivitetet, i është kthyer shtetit. Policia ia ka vënë shiritat hotelit dhe ia ka kthyer pronën agjencisë së privatizimit.

 

Shpërndaje në: