Ngec një anije tjetër, bllokohet sërish Kanali i Suezit

Periskopi.com Lajme

Anijet janë bllokuar së hyri sërish në Kanalin e Suezit për herë të dytë brenda vitit pasi një anije e ngarkuar rëndë u raportua se bëri incident.

Mediat lokale tregojnë që një anije ngeci rreth 54 kilometra në në pikën e kanalit të Egjiptit.

Autoriteti i Kanalit të Suezit u detyra që përkohshëm ta pezullonte navigacionin ndërsa punonte ta çlironte anijen, raporton Metro e Britanisë, përkthen Periskopi.

Katër anije u ndaluan brenda kanalit që po shkonin në Suez nga Porti Said, sipas Al-Ain.

Sky News Arabia ka raportuar se anija me sukses ishte zhvendosur dhe kanali ishte rihapur.

Shpërndaje në: