Ngritet kallëzim penal kundër personave të panjohur për rastin e Elvis Pistës

Ngritet kallëzim penal kundër personave të panjohur për rastin e Elvis Pistës

Janë intervistuar mbi 90 persona dhe janë ekzaminuar qindra prova në rastin e Elvis Pistës. Organet e ndjekjes ende nuk e kanë asnjë të dyshuar për vrasjen e dy viteve më parë në Rahovec. Kallëzimi penal i policisë i dorëzuar në Prokurorinë e Gjakovës është kundër personave të panjohur.

Shpërndaje në: