Njazi Thaçi nderon punëtorët e KEK-ut me pagën jubilare

Periskopi.com Lajme

Në një postim të tij në facebook drejtori i KEK-ut ka njoftuar puntorët dhe punotrët e kësaj korporate se ka nënshkruar vendimin për pagën jubilare.

Postimi i tij i plotë

Të nderuar/a punëtorë të KEK-ut, ju njoftoj se e kam nënshkruar vendimin për pagën jubilare.

Natyrisht kjo është meritore sepse siç e kam cekur në vazhdimësi, meritor të rezultateve të mira të Korporatës jemi të gjithë se bashku.

Duke u bazuar në kompetencat e pozitës dhe në përputhje të plotë me ligjin kam nënshkruar këtë vendim pas performancës pozitive që ka arritur korporata në të gjithë sektorët e saj në gjashtë muajt e parë të këtij viti.

Urime, suksese!

Me respekt,

Njazi Thaçi

Shpërndaje në: