Një civilizim jashtëtokësor është fshehur nën akujt e Antarktikës (Video)

Periskopi.com SOK

Sipas programit të hapësirës sekrete, Corey Goode, filloi gërmimet e para shkencore të një qytetërimi të lashtë, të varrosur nën dy milje akulli. Ai u mor atje për të dëshmuar zbulimin.

Ishte një ekspeditë naziste në vitin 1939, e cila e bëri këtë zbulim për herë të parë, por, siç u tha nga Goode, gërmimet e arkeologëve dhe shkencëtarëve të tjerë janë lejuar vetëm që nga viti 2002.

Goode kishte dëgjuar për gërmimet e Antarktikës nga disa burime të ndryshme, duke përfshirë një oficer të lartë brenda një programi të fshehtë të USAF’it që ai e quajti “Sigmund”, informacionin që ai lëshoi ​​në një përditësim më 11 dhjetor të vitit 2016, raporton “Hidden-truth”, transmeton Periskopi.

Thuhet se “Sigmund” ishte i përfshirë në një mision sekret që përfshinte rrëmbime të shumta të Goode, i cili po testonte për besueshmërinë e informacionit të tij.

Para-Adamitët ishin jashtëtokësorët që kishin mbërritur në Tokë rreth 55,000 vjet më parë, një fakt i përcaktuar me zbulimin e tre majave në formë ovale, rreth 30 milje në diametër.

Menjëherë pasi u zbulua, një nga tre anijet është gjetur të ketë shumë anije kozmike të vogla brenda. Qytetërimi para-Adamit, të paktën një pjesë e tij me bazë në Antarktikë, ishte ngrirë për shkak të një ngjarjeje katastrofike, afërsisht 12.000 vjet më parë.

Për fat të keq, teknologjitë më të përparuara, së bashku me eshtrat e Para-Adamitëve janë hequr nga një vend arkeologjik që do të bëhet publik dhe tani ekipet e shkencëtarëve po punojnë me atë që mbetet në vend. Pa dyshim, të gjithë janë betuar për sekretin më të madh.

Çfarë do të jetë në dispozicion për publikun është një përzgjedhje e objekteve të lashta nga vende të tjera që do të sillen nga depot e mëdha dhe të vendosura në vendin arkeologjik.

Deri në fillim të janarit 2017, të gjitha informatat që Goode kishte për gërmimet e Antarktikës erdhën nga burime të brendshme. Por, në fillim të këtij muaji, Goode u dërgua në Antarktikë për të dëshmuar rrënojat dhe gërmimet në zhvillim.

Në një deklaratë që ai dha, Goode tha se menjëherë pas Vitit të Ri 2017, ai u dërgua në Antarktikë nga një anije e civilizimit të emërtuar si Anshar, e cila është një nga shtatë civilizimet e brendshme të Tokës që ai ka hasur deri tani duke përfshirë Kaaree, një priftëreshë e lartë e Ansharit , e cila ka vepruar si udhërrëfyese dhe mikeshë e tij në shumë udhëtime në brendësi të Tokës, në Antarktikë dhe në hapësirë ​​të thellë./Periskopi/