Një person i armatosur tenton të qëllojë Trumpin (Video)

Një person i armatosur tenton të qëllojë Trumpin (Video)

 

Vendi i Donald Tramp në podium mbeti bosh dhe turma ndoqi me ankth atë që po ndodhte. Më pas u njoftua arrestimi i një personi që u tha se ishte i armatosur, por kjo nuk u konfirmua zyrtarisht.

Kaluan disa minuta, e më pas Trup u rikthye sërish në podium, duke mos harruar të falenderonte oficerët e shërbimit.

https://www.youtube.com/watch?v=7gJ7bfSdd1s

Shpërndaje në: