Një person dyshohet se ka therrur veten me thikë para Qeverisë

Një person dyshohet se ka therrur veten me thikë para Qeverisë

Një person dyshohet se ka therrur veten me thikë në sheshin Skënderbeu në Prishtinë.

Personi në fjalë është nga Shqipëria, dhe se ai tani ka marrë ndihmën mjekësore, raporton  Reporteri.net

Periskopi ka provuar të kontaktojë edhe policinë për rajonin e Prishtinës, por të njëjtit nuk janë përgjigjur ende.

Shpërndaje në: