Njeriu i cili kishte jetuar për 10 ditë me jashtëtokësorët (Video)

Periskopi.com SOK

Alec Newald u zhduk për 10 ditë, kur ai u dërgua në një planet jashtëtokësor. Në këtë video, ai rrëfen përvojën e tij në ndryshimin e jetës dhe përshkruan teknologjinë jashtëzakonisht të avancuar organike e cila gjithashtu ju lejon të “rritni” shtëpinë tuaj, si dhe mjedisin.

Ai gjithashtu flet për mënyrën se si anijet kozmike udhëhiqen nga ndërgjegjja, raporton “Locklip”, transmeton Periskopi.

Jashtëkohësit që sollën Alecun në bordin e anijes ishin të ngjashme me njerëzit, të përparuar në aspektin teknologjik dhe mund të rrisnin dridhjet e tyre me teknologji biologjike, kështu që trupat e tyre ishin më pak të dendur dhe kështu të aftë për udhëtim në hapësirë.

Ata mund të rritnin gjithçka që donin duke lidhur bimët dhe gjenet e kafshëve, ata u rritën në ‘shtëpi’ artizanale të ndjeshme që u bindeshin mendimeve të tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=O3lsFtz_7gQ

Anijet e tyre ishin një përzierje biologjike e kafshëve/bimëve. Ata do të vepronin me vetëdijen e tyre, e cila ishte një pjesë e brendshme e vetë automjetit./Periskopi/