Njësia Speciale e vëzhgon nga afër protestën

Periskopi.com Lajme

Para objektit të Qeverisë së Kosoëvs po zhvillohet protesta e thirrur nga Partia Socialdemokrate, kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike.

Nga afër, protesta po vëzhgohet edhe nga ekipet e Njësisë Speciale.

Ndryshe, më herët, protestuesit dhe policia janë konfrontuar, meqenëse protestuesit iu afruan shumë afër objektit.