Njihuni me 4 fantazitë më të zjarrta të femrave për seks

Njihuni me 4 fantazitë më të zjarrta të femrave për seks

Marrëdhënia seksuale është një akt i pashmangshëm në jetën tonë.

Që ky akt të jetë sa më i dëshirueshëm nga partnerët, nevojiten edhe fantazi të ndryshme.

Fantazitë e femrave mund të jenë të zjarrta, ndërsa sipas sajtit amerikan Healthy Place, i cili ka realizuar një sondazh, ka nxjerrë në pah dëshirat më të nxehta të femrave.

Ja kush janë 4 dëshirat e zjarrta në seks për femrat:

1.Marrja me forcë nga partneri. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive.

2.Dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

3. Dëshira për të bërë striptizë për një natë, duke e joshur më së shumti partnerin, por edhe duke i rritur vetes dëshirën.

4.Dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim është që të mundohet partneri, deri sa më në fund të shijohet kënaqësia.

Shpërndaje në: