Njihuni me Mossack Fonseca – lavatriçja e parave të Putin, Messi…

Njihuni me Mossack Fonseca – lavatriçja e parave të Putin, Messi…

Kjo video do t’u njoftojë më shumë rreth kompanisë ‘Mossack Fonseca’.

Kompania me bazë në Panama operon në mbi 40 shtete të botës dhe ka të punësuar 400 njerëz.

Si u bë që kjo kompani, apo emri i saj, sot lidhet me skandalin më të madh botëror, atë të shpërlarjes së parave nga politikanë, njerëz të krimit e sportistë…

Shpërndaje në: