Nora dhe dukja e saj çdo herë e më e bukur

Nora dhe dukja e saj çdo herë e më e bukur

Këngëtarja Nora Istrefi ka një dekadë në skenën tonë muzikore. Ajo ka sjellë projekte të shumta muzikore gjatë kësaj kohë. Një nga momentet e rëndësishme ishte edhe ndjenja e të qenurit nënë. Pas kësaj kohe Nora vetëm sa është zbukuruar. Në fotot e fundit të cilat këngëtarja i ka publikuar duket se nuk do t’ia dijë për moshën, e cila tashmë ka mbushur të 30-tat.

Shpërndaje në: