Nora e thërret Robertin gjatë intervistës, ja çfarë lajmi i dha (Video)

Nora e thërret Robertin gjatë intervistës, ja çfarë lajmi i dha (Video)

Këngëtari Robert Berisha ishte pjesë e emisionit ‘Mirage’.

E atij, sikur herën e parë, i ndodhi prapë e njëjta gjë dhe u thirr në telefon nga dikush, shkruan lajmi.net

Nëse herën e parë ishte Renee, kësaj radhe atë e thirri Nora.

E për të kuptuar se çka i tha Roberti asaj, kuptojeni në minutën 2:33 të videos.

Shpërndaje në: