Nudo në qendër të Prishtinës (Foto +18)

Nudo në qendër të Prishtinës (Foto +18)

Temperaturat janë ngritur aq shumë në kryeqytet sa që njerëzit nuk po arrijn ta përballojnë të nxehtit e këtyre ditëve. Një prej tyre duke mos e vrarë mendjen për gjykimet e kalimtarëve, ka hequr rrobat dhe i është ekspozuar diellit të mëngjesit.

Ai është parë tërësisht lakuriq brenda rrethojave të Kampusit Universitar në Prishtinë pa u menduar fare për këtë veprim i cili megjithatë paraqet prishje të rendit dhe qetësisë publike, shkruan Magazina.al

Gazetari, Arton Molliqi, ka bërë disa fotografi të kësaj “rrezitje në kryeqytet” dhe i ka postuar në Facebook, duke shprehur shqetësimin për situata të tilla që nuk janë të hishme.

Foto është realizuar afër Kishës Ortodokse, objekt ky që u shërben si vend personave të pastrehë dhe nuk dihet nëse ky është njëri nga ata. Magazina.al

Shpërndaje në: