Nuk keni parë kurrë – Nga goditja e rëndë që pranoi, bokseri fillon të qëllojë këndin e ringut

Periskopi.com Sporti

Simiso Butelezi dhe Sifesie Mntungva garuan për brezin në kategorinë “pendë” të WBF.

Dukej se Simiso ishte më afër fitores, dominoi, e hodhi kundërshtarin në tokë, por befas u çorientua, ndaj dukej qartë se diçka nuk shkonte.

Ai fillimisht ngatërron gjyqtarin me kundërshtarin, më pas shkon në kënd të ringut dhe godet pa kontroll në ajër duke treguar qartë se e kishe humbur vet duke treguar qartë se e kishe humbur vetëdijen.

Gjyqtari e ka ndërprerë menjëherë ndeshjen pasi ka kuptuar se boksieri ka pësuar një dëmtim të rëndë në kokë. Ekipi mjekësor ka reaguar dhe boksieri është shtruar në spital. Sipas mediave, boksieri dyshohet se është në gjendje kome.

VIDEO