Nxënësit e pakicave lihen anash nga shokët në Festen e Abetares

Periskopi.com Lajme

Në Pejë, të martën u kremtua Festa e Abetares.

Por, bashkë me bashkëmoshatarët e tyre nga komunat e tjera nuk ishin edhe dhjetë nxënës të pakicave, të cilët u ulën të ndarë.

Nxënësit thonë se do donin të ishin më në qendër, derisa mësuesja e tyre Xhylfidane Morina deklaroi se kjo nuk ka të bëjë me diskriminim dhe se ishte veç një rastësi, njofton Klan Kosova.

Po ashtu e njëjta tha se kjo ishte dhe dëshirë e nxënësve.

VIDEO