Obama amerikanëve: Rrini të bashkuar, pavarësisht rezultateve

Obama amerikanëve: Rrini të bashkuar, pavarësisht rezultateve

Zgjedhjet kanë qenë rraskapitëse, të vështira dhe nganjëherë të çuditshme, tha Obama në një video që ueb-faqja amerikane Buzzfeed ka postuar në Twitter.

“Pa marrë parasysh se çfarë ndodh, dielli do të lindë në mëngjes dhe Amerika prapë do të jetë vendi më i madh në Tokë”, tha Obama.

Ai shtoi se qytetarët nuk duhet ta konsiderojnë veten demokratë ose republikanë, por amerikanë.

Shpërndaje në: