Obama: ISIS është në defensivë

Obama: ISIS është në defensivë

Presidenti amerikan, Barack Obama, ka thënë se koalicioni i udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara, që lufton kundër grupit ekstremist, Shteti Islamik, e ka vënë këtë grup në defensivë, duke e ngushtuar territorin e tij dhe duke i marrë në shënjestër liderët e lartë.

 Deri tash, janë ndërmarrë 11,500 sulme ajrore kundër caqeve të këtij grupi ekstremist në Siri dhe Irak.

Obama ka theksuar se SHBA-ja do të vazhdojë sulmet kundër udhëheqësve të Shtetit Islamik.

 

Shpërndaje në: