Obama paralajmëron: SHBA dhe e gjithë bota është në rrezik

Obama paralajmëron: SHBA dhe e gjithë bota është në rrezik

Ai tha se kundërshtari i Hillary-t, Donald Trump ishte një kërcënim për të fituar të drejtat civile. Presidenti Obama foli gjatë një tubimi në Karolinën e Veriut.

Trump nga ana e tij tha se Obama duhet të ndalonte së bëri fushatë për Klinton dhe të fokusohej në drejtimin e vendit edhe në këto ditë të mbetura.

“Në fund të fundit, askush nuk dëshiron të shohë Obamën të drejtojë edhe për 4 vite të tjera,” u tha ai mbështetësve në Florida.

“Fati i republikës qëndron mbi supet tuaja,” tha Obama në një shtet kyç si Karolina e Veriut.

“Fati i botës varet nga ju, dhe duhet të siguroheni që do ta çoni në drejtimin e duhur”.

Shpërndaje në: