Obiliq: Vetëlëndohet me armë zjarri

Obiliq: Vetëlëndohet me armë zjarri

Policia e Kosovës raporton se është konfiskuar një revole me një karikator dhe një fishek.

Njësitet përkatëse policore janë duke e hetuar rastin.

Shpërndaje në: