Ofertë e pa pame në Petrol Company, Benzina vetëm 1.70 Euro për litër ndërsa Dieseli 1.85 Euro për litër

Ofertë e pa pame në Petrol Company, Benzina vetëm 1.70 Euro për litër ndërsa Dieseli 1.85 Euro për  litër

Petrol Company ju prezanton befasinë e shumëpritur në Ditën e Verës, nga 21 qershori e deri më 26 qershor, përfitoni nga zbritjet e pa pame!

Pikërisht në Ditën e Verës, Petrol Company zbret çmimet në Benzinë dhe Diesel, në të gjitha pikat dhe për të gjithë klientët e saj, ku çmimi për litër do të jetë: Benzinë 1.70 Euro ndërsa Diesel 1.85 Euro.

Shfrytëzojeni ofertën dhe furnizohuni me derivate cilësore si dhe me çmime më të lira në vend, në Petrol Company.

Për më shumë shiko videon:

Shpërndaje në: