OVL e UÇK-së: Lirimi Lushtakut është fitore për shqiptarët, humbje për Serbinë

OVL e UÇK-së: Lirimi Lushtakut është fitore për shqiptarët, humbje për Serbinë

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e ka përshëndetur vendimin për lirimin e Sami Lushtakut, dhe sipas kësaj organizate, vendimi për lirimin e tij, është fitore për shqiptarët dhe edhe një humbje për Serbinë.

Komunikata e OVL të UÇK-së:

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, përshëndet vendimin për lirimin e z. Sami Lushtaku. Vendimi për lirimin e tij, është fitore për shqiptarët dhe edhe një humbje për Serbinë.

I kemi përcjellur me indinjatë të thellë proceset gjyqësore ndaj të gjithë bashkëluftëtarëve tanë, sepse e ritheksojmë se ishin me tendenca të dirigjuara nga shovinizmi serb.

Ne presim që edhe të gjithë të tjerët të lirohen, për arsye se janë duke u mbajtur në burgje me akuza politike.

Shpërndaje në: