Pa maskë e pa distancë, polici dënon dy gra

Periskopi.com Lajme

Policia e Kosovës ka dënuar 8500 qytetarë në dy ditët e fundit. Por, jo të gjithë policët po e kuptojnë vënien si duhet të maskës dhe mbajtjen e distancës – ndër masash tjera.

Një policë është kapur në Ferizaj derisa shkruan dënim derisa duken dy gra të cilat po komunikojnë me një polic tjetër.

Maskat e pandemisë duhen mbuluar në tërësi gojën, dhe po ashtu edhe në tërë vrimat e hundës.

Në fotografinë e mëposhtshme shihet edhe se si asnjëri prej policëve nuk respekton distancën prej 1 metër e gjysmë me qytetarët në fjalë. /Periskopi

Shpërndaje në: