Pacienti del duke kënduar nga salla e operacionit në QKUK

Periskopi.com Fun

Një pacient që i ishte nënshtruar një operacioni në zemër, pas operimit ka dalë duke kënguar.

Kjo është bërë e ditur përmes një videoe që e ka shpërndarë kardiologu, Agron Qerimi.

“Kështu del trimi nga salla duke na kënduar pas Koronarografisë në Infarkt të Miokardit dhe Stentimit në LAD dhe Cx! Gjithë ekipën na ka lumturuar Orhani!”, ka shkruar Qerimi krahas videos.